April’s update & comics sent / Actualització d’Abril i còmics enviats / Actualización de Abril y cómics enviados

ENG:

Hello!
The April’s updates are here! We will only be able to post one page a month until June right now, as we are very busy with an event we are organizing together with the Sons of Lilith.

Here’s the new update

For the crowdfunding supporters, I have to add that, as the titles say, most of the comics have been sent. There’s just the ones that go to the UK left and some others that go inside Catalonia. If you haven’t received yours and are not sure you’re going to get it soon, please contact me!

Sami is sorry for being so late, I hope you understand he had a lot of orders and had to send them little by little. And don’t tell him but… he’s as slow as a slowpoke…

If you are enjoying the comic, you can also support it on many different ways
Here’s all the info

I must add most people who buyed Black Wings are telling Sami it looks so beautiful and profesional – thank you all so much! (I am sure it looks beautiful because I am there, hu, hu, hu, hu!

Hugs,

Tumael

CAT:

Hola!

Ja tenim aquí l’actualització d’abril! Només podrem publicar una pàgina al mes fins al juny ara mateix, ja que estem molt ocupats amb un esdeveniment que estem organitzant juntament amb els Sons of Lilith.

Aquí teniu la nova actualització


Per als qyui vau participar al crowdfunding i com diu el títol, la majoria dels còmics han estat enviats. Només queden els que van al Regne Unit i d’altres que van a l’interior de Catalunya. Si no has rebut el teu i no estàs segur de rebre’l aviat, contacta’m

Perdó de part del Sami per enviar-los tan tard, espero que entengueu que tenia moltes comandes i les va haver d’enviar per tandes. (A més, és més lent que una tortuga paralítica sense potes i marxa enrere… he, he, he…)


També pots donar suport a la feina dels autors de moltes maneres diferents.
Aquí tens tota la informació

He d’afegir que la majoria de les persones que van comprar Black Wings han dit al Sami que ha quedat molt bonic i professional. El merxandatge també va agradar molt, les tasses van ser tot un èxit! Moltes gràcies a totxs!

Una abraçada,

Tumael

ESP:

¡Hola!

¡Ya tenemos aquí la actualización de abril! Sólo podremos publicar una página al mes hasta junio ahora mismo, puesto que estamos muy ocupados con un evento que estamos organizando junto con los Sons of Lilith.

Aquí tienes la nueva actualización

Para lxs que participastéis en el crowdfunding y como dice el título, la mayoría de los cómics han sido enviados. Solo quedan los que acuden al Reino Unido y otros que van al interior de Catalunya. Si no has recibido el tuyo y no estás seguro de recibirlo pronto, contáctame

Perdón de parte de Sami por enviarlos tan tarde, espero que entendáis que tenía muchos pedidos y los tuvo que enviar por tandas. (Además, es más lento que una tortuga paralítica sin patas y marcha atrás… je, je, je…)

También puedes apoyar el trabajo de los autores de muchas formas diferentes.
Aquí tienes toda la información

Debo añadir que la mayoría de las personas que compraron Black Wings han dicho a Sami que ha quedado muy bonito y profesional. El merchandising también gustó mucho, ¡las tazas fueron todo un éxito! ¡Muchas gracias a todxs!

Un abrazo,

Tumael

Published by blackwingscomic

LGBT+ multiartist from Tarragona

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: