THANK YOU ALL SO MUCH!! MOLTES GRÀCIES!! MUCHAS GRACIAS!!

CAT:
Hola i feliç Castanyada! Només dir-vos que avui és l’últim dia de la campanya de crowdfunding per a imprimir Black Wings i… 


Aquests dies han estat especialment durs per a nosaltres; hem passat moments feliços però la pressió ha estat enorme, i la veritat és que pensàvem que no hi arribaríem, però gràcies a totis vosaltris ho hem fet, i aviat tindrem totes les vostres recompenses! tinc moltes ganes de tenir els còmics a les meves mans, dedicar-los a cada un de vosaltres i enviar-los 💖 realment hem après molt amb aquesta campanya i ens ha fet valorar com costen aquestes coses. Així que una altra vegada, moltíssimes gràcies!! També tinc un missatge d’Ari Kiss, l’escriptor que no parla mai però ara us hi dedica unes paraules…: “moltes gràcies, traviessus!!!”

Recordeu que encara podeu reservar el vostre còmic de Black Wings al següent enllaç: https://ca-es.ulule.com/black-wings-comic-phisical-format/
Una abraçada molt gran!💖

✨Sami Luu✨

ENG:

Hello and Happy Halloween! Just tell you that there are 24 hours left and… 

These days have been especially hard for us; We have had moments of joy but the pressure has been enormous, and the truth is that we thought we would not make it, but thanks to all of you we have, and soon we will have all your rewards! I really want to have the comics in my hands, dedicate them to each one of you and send them to you 💖 we have really learned a lot with this campaign and it has made us appreciate how much these things cost. So again, thank you very much!! I also have a message from Ari Kiss, the writer who never speaks but now dedicates a few words to you…: “thank you very much, playful people!!!”

Remember that you can still pre-order our comic and special merch on: https://ulule.com/black-wings-comic-phisical-format/

Thank you and I’m sending a big hug to all of you! 💖💖💖

✨Sami Luu✨ESP:

¡Hola y feliz Halloween! Solo deciros que faltan 24 horas y… 

Estos días han sido especialmente duros para nosotros; hemos pasado momentos de alegría pero la presión ha sido enorme, y la verdad es que pensábamos que no llegaríamos, pero gracias a todes vosotres lo hemos hecho, ¡y pronto tendremos todas vuestras recompensas! tengo muchas ganas de tener los cómics en mis manos, dedicároslos a cada une de vosotres y mandaroslos 💖 realmente hemos aprendido mucho con esta campaña y nos ha hecho valorar lo mucho que cuestan estas cosas. Así que otra vez, ¡¡muchísimas gracias!!
También tengo un mensaje de Ari Kiss, el escritor que no habla nunca pero ahora os dedica unas palabras…: “¡¡¡muchas gracias, traviesos!!!”

Recordad que aún podéis reservar el cómic de Black Wings al siguiente enlace: https://es.ulule.com/black-wings-comic-phisical-format

Un abrazo!! 💖

✨Sami Luu✨

Published by blackwingscomic

LGBT+ multiartist from Tarragona

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: