Read the last Update (04/July/2022)

CAT/ESP/ENG
CAT: Jailom estimats humans! ja heu llegit la última actualització? doncs si no ho heu fet ja tardeu! Estem a la festa de Mammó i hi passen moltes coses… de moment ens la presenten! a més, uiuiui!! no us podeu perdre els nostres lookazos! ✨😌✨estem guapíssimxs i a més coneixeu un dels meus millors amics humans, el Manel! aquí us deixo amb l’enllaç, no us ho perdeu! https://blackwingscomic.com/capitol-5-emocions/

ESP: ¡Jailom queridos humanos! ¿ya habéis leído la última actualización? ¡pues si no lo habéis hecho ya estáis tardando! Estamos en la fiesta de Mammon y pasan muchas cosas… de momento nos la presentan. Además, ¡¡uyuyuy!! ¡no podéis perderos nuestros lookazos! ✨😌✨estamos guapíssimxs y además váis a conocer uno de mis mejores amigos humanos, ¡Manel! aquí os dejo con el enlace, ¡no os lo perdáis! https://blackwingscomic.com/capitulo-5-emocions/

ENG: Jailom lovely humans! have you read the last update? if you haven’t done it, you are starting to be late! We are on Mammon’s party… by the moment the party is just introduced by Azazel! and, oioioi!! we all look fabulous! ✨😌✨we’re all beautiful and what’s more, you’ll meet one of my human bestfriends, Manel! here’s the link, check it, it’s really worth it! https://blackwingscomic.com/capitulo-5-emocions/

Published by blackwingscomic

LGBT+ multiartist from Tarragona

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: