Happy Pride day!

ENG/CAT/ESP

ENG:
Jailom minan aníi Dasa! (Hello dear humans!)
As most of you probably know, today is Pride Day, a very important date for all human beings, as the LGBT+ collective started rioting in Stonewell (on Earth) 52 years ago. From Hell, we just want to send you a very special message:
Keep on rioting, be rebel and don’t let anyone let you down just for being who you are!!
Here I leave you a pic of Beelzebub, Azazel, Asmodeus and Leviathan protesting on a very old painting Sami Luu made on Hell, some days after the french revolution. The demon princes wanted to show their sexualities and genders without shame, so the humans of Hell, who still had a lot of stigma on these topics, could start accepting themselves. They look very young, don’t them? hu, hu, hu…

CAT:
Jailom minan aníi Dasa! (Hola estimadxs humansx!)
Com la majoria de vosaltres proablement ja sabreu, avui és el dia de l’Orgull, una data molt important per a tots els humans, ja que el col·lectiu LGBT+ va començar a manifestar-se a Stonewell (a la Terra), avui fa 52 anys. Des de l’Infern, volem enviar-vos un missatge molt especial:
Continueu protestant, sigueu rebels i no deixeu que ningú us trepitgi només per ser qui sou!!
Aquí us deixo una pintura molt antiga que va fer en Sami Luu a l’Infern, poc després de que a la Terra tingués lloc la revolució francesa, on surten Belzebú, Azazel, Asmodeu i Leviatan. Els prínceps de l’Infern van manifestar les seves sexualitats i els seus gèneres perquè així els humans de l’Infern, que encara tenien molt d’estigma amb aquests temes, puguessin començar a acceptar-se a si mateixxs. Que joves que estàn en aquesta pintura, eh? hu, hu, hu…

ESP:

Jailom minan aníi Dasa! (Hola queridxs humanxs!)

Como la mayoría de vosotrxs probablemente ya sabréis, hoy es el día del Orgullo, una fecha muy importante para todxs lxs humanxs, ya que el colectivo LGBT+ empezó a manifestarse en Stonewell (en la Tierra), hoy hace 52 años. Desde el Infierno, queremos enviaros un mensaje muy especial:

Continuad protestando, sed rebeldes y no dejéis que nadie os pise sólo por ser quienes sois!!

Aquí os dejo una pintura muy antigua que hizo Sami Luu en el Infierno, poco después de que en la Tierra tuviera lugar la revolución francesa, donde se pueden ver a Belzebú, Azazel, Asmodeo y Leviatán manifestándose. Lxs príncipes y princesas del Infierno mostraron sin complejos sus sexualidades y sus géneros para que así lxs humanxs del Infierno, que todavía tenían mucho estigma con estos temas, pudieran empezar a aceptarse a sí mismxs. Que jóvenes que están en esta pintura, ¿eh? hu, hu, hu…

With love/ amb amor/ con amor

Tumael

Published by blackwingscomic

LGBT+ multiartist from Tarragona

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: