New update and Black Wings physical copies!

CAT/ESP/ENG

Benvolguts humans,
Per fi teniu l’honor de poder llegir les dos noves pàgines de Black Wings! però hi ha més… aviat obrirem un Ulule (una espècie de crowdfunding) per aconseguir una còpia física del còmic! Les còpies seran firmades tant per l’Ari Kiss, escriptor de la història, com el Sami Luu, dibuixant i guionista, i tindreu diferents opcions: podreu triar l’idioma i si voleu només el còmic o si voleu també algun objecte de merxandatge. Més informació en breus ❤
Llegiu la nova actualització aquí: https://blackwingscomic.com/capitol-5-emocions/

Estimados humanos,
Por fin tenéis el honor de poder leer las dos nuevas páginas de Black Wings! pero hay más… pronto abriremos un Ulule (algo parecido al crowdfunding) para conseguir una copia física del cómic! Las copias serán firmadas tanto por Ari Kiss, escritor de la historia, como Sami Luu, dibujante y guionista, y tendrá diferentes opciones: podréis elegir el idioma y si deseáis sólo el cómic o si queréis también algún objeto de merchandising. Más información en breves ❤
Leed la nueva actualización aquí: https://blackwingscomic.com/capitulo-5-emocions/

Dear humans,
You finally have the honor to read the new two pages of Black Wings! but there’s more… soon we’ll start an Ulule page (a web similar to crowdfunding) to get physical copies of the comic! they will be signed by Ari Kiss (who wrote the story) and Sami Luu (illustration and screenwriting) , and you will be able to choose the language and if you want just the comic or also some merch. More information coming soon ❤
Read the new update here: https://blackwingscomic.com/chapter-5-feelings/

Here’s a small and pixeled mock up of the comic:

Published by blackwingscomic

LGBT+ multiartist from Tarragona

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: